ΑΟ ΣΑΜΟΥ

ΑΟ ΣΑΜΟΥ

Ιδρύθηκε το

2009

ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

6936882711

ΛΑΘΟΥΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ:

6946049133

E-mail

aosamou@gmail.com

Club History

Η ανάπτυξη, η προαγωγή, η σωστή καλλιέργεια του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, με ιδιαίτερη έμφαση στα ψυχικά και σωματικά οφέλη και τα πλεονεκτήματα της δια βίου άθλησης, με βασικό συστατικό το ευ αγωνίζεσθαι, είναι τα κεντρικά σημεία των παροχών της εκπαίδευσης ποδοσφαίρου που προσφέρει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥ από το 2009 μέχρι και σήμερα στο νησί της Σάμου.

Στις Ακαδημίες μας πάνω από 80 παιδιά από 5-16 ετών μαθαίνουν ποδόσφαιρο και γνωρίζουν τα αθλητικά ιδεώδη, με οργανωμένα προγράμματα ποδοσφαίρου και Φυσικής Αγωγής και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας και παλιού ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης κυρίου Χρήστου Μαλλέ. Όλες οι ηλικιακές κατηγορίες συμμετέχουν σε τουρνουά και πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ καθώς και σε τουρνουά και camps που διοργανώνονται εκτός του νομού μας.

Ιδιαίτερα στο Πρωτάθλημα Υποδομής (Κ-16) η ομάδα μας έχει κατακτήσει 4 τίτλους ενώ κάθε χρόνο είναι από τους βασικούς διεκδικητές του Πρωταθλήματος. Επίσης η Ανδρική ομάδα, δημιούργημα ουσιαστικά της ανάγκης των παιδιών των ακαδημιών μας που μεγάλωσαν, αγωνίζεται από τη δεύτερη χρονιά δημιουργίας της στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος της Σάμου με αξιοσημείωτη παρουσία, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας στελέχωσής της.

Φυσικά και ο μοναδικός μας στόχος δεν είναι οι νίκες, αφού το αγωνιστικό ήθος, το «ευαγωνίζεσθαι», η κοινωνικότητα, η απόκτηση εμπειριών, και η προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας, είναι οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μας με πολλαπλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνίας μας. Ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογό μας αποτέλεσε η διοργάνωση διημερίδας με κεντρικό πρόσωπο τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος μύησε τους μικρούς αθλητές στα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Το Σεπτέμβριο του 2018 είχαμε τη τιμή και την χαρά και τον είχαμε ξανά κοντά μας αφού ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Δήμο Σάμου διοργάνωσε τουρνουά προς τιμήν του, δείγμα και της συμπαράστασης και της αγάπης που δείχνει στο έργο που επιτελούμε.

 

https://www.gazzetta.gr/football/ellada/article/1206498/o-hatzipanagis-paramenei-magos-tis-mpalas-vid?cmp=no